Onze nieuwe webshop is live!

28 mei 2020

Eindelijk is het zover, de nieuwe website van Van Der Heiden Stoffen is online, waar wij enorm trots op zijn! Met deze overzichtelijke en inspirerende webshop is onze online stoffenwinkel weer helemaal klaar voor iedereen die net als ons zo enthousiast wordt van stoffen.

Verbeterde uitstraling en functionaliteit

De afgelopen periode is er hard gewerkt om de webshop in een nieuw jasje te steken. De shop heeft een nieuwe uitstraling gekregen en daarnaast heeft het een verbeterde navigatie, waardoor onze bezoekers nog makkelijker de juiste modestoffen, kinderstoffen, themastoffen en nog veel meer kunnen bestellen. De nieuwe webshop is geschikt voor desktop, mobiele telefoons en tablets.

Compleet assortiment trendy stoffen

Zoals u van ons gewend bent zullen wij blijven vernieuwen. Houdt daarom onze website in de gaten, meld je aan voor onze nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van nieuwe collecties en leuke aanbiedingen. Veel shopplezier!